One with Nature workshop

(Nieuwe data zomer 2021 check workshops)


Vind jij het heerlijk om buiten te zijn en meer in contact te komen met de natuur? Dan is deze workshop One with Nature (Forest Bathing) echt iets voor jou! Of zoek jij rust, wil je meer in het nu leven? We laten de studio even los om op een super mooie rustige plek aan de rand van Hilversum te mediteren, te ademen en mindfulness te doen. Door de natuur, word je je nog meer bewust van je zintuigen en de subtiele prikkels om je heen. Je komt tot rust en gaat als herboren weer naar huis.

Deze workshop is een combinatie van Shinrin Yoku oftewel Forest Bathing en diverse yoga, ontspanning, mindfulness en ademtechnieken. De workshop wordt gegeven door mijzelf en Bea. Zoals jullie weten ben ik   een echte buiten yogi en omdat ik ben opgegroeid op Terschelling, en natuur me al jong met de paplepel werd ingegoten. Is mijn liefde voor de natuur alleen maar verder ontwikkeld. Bea is een ervaren opgeleide mindfulness trainer en ademcoach. En net zo'n bos en natuurliefhebber als ik. Dus het leek me een uitstekende combi om mijn Forest Bathing dit jaar met Bea te geven. Samen geven we deze workshops als afsluiting van de zomer en alle buiten activiteiten.

 

We beginnen of eindigen met het gedeelte Forest Bathing. Ik neemt je mee het bos in. We wandelen in stilte om zoveel mogelijk te aarden. Je stresslevel gaat vanzelf omlaag door de oliën die vrijkomen van de bomen. Tijdens de wandeling zullen we een aantal keer stoppen om de zintuigen te openen en Forest Bathing opdrachten te doen. Na of voor de wandeling (afhankelijk van de datum) brengt ik je naar de magisch mooie plek in de natuur waar Bea je helemaal zal onderdompelen in relaxte sferen. Met vriendelijkheid en zonder oordeel en met een open bewustzijn. Onder de begeleiding van Bea’s stem en met de geluiden uit de natuur op de achtergrond kun je alle zintuigen openen. Bea’s fijne energie zal ervoor zorgen dat je je volledig kunt overgeven aan het moment en 100% kunt genieten van deze mini vakantie.
Voor meer info over het hoe, wat, waar, wanneer, hoe duur, wat breng ik mee kun je hier kijken.